Bakalářský
  • Všechny typy studia
  • Bakalářský
  • Navazující magisterský
  • Doktorský
Všechny fakulty
  • Všechny fakulty
  • Fakulta managementu a ekonomiky
  • Fakulta technologická
  • Fakulta multimediálních komunikací
  • Fakulta aplikované informatiky
  • Fakulta humanitních studií
  • Univerzitní institut
Všechny formy studia
  • Všechny formy studia
  • Prezenční
  • Kombinovaná
Všechna místa studia
  • Všechna místa studia
  • Zlín

Fakulta technologická Prezenční forma studia

Gastronomie a výživaDetail programu

2. kolo do: 11. 9. 2025
Typ studia Bakalářský
Forma studia Prezenční
Udělovaný titul Bc.
Délka studia 3 roky

Materiály a technologie Detail programu

2. kolo do: 11. 9. 2025
Typ studia Bakalářský
Forma studia Prezenční
Udělovaný titul Bc.
Délka studia 3 roky

Biomateriály a kosmetika

Detail specializace

Materiálové inženýrství

Detail specializace

Polymerní materiály a technologie

Detail specializace

Ochrana životního prostředí

Detail specializace

Strojírenství a výrobní technologieDetail programu

2. kolo do: 11. 9. 2025
Typ studia Bakalářský
Forma studia Prezenční
Udělovaný titul Bc.
Délka studia 3 roky

Technologie a hodnocení potravin Detail programu

2. kolo do: 11. 9. 2025
Typ studia Bakalářský
Forma studia Prezenční
Udělovaný titul Bc.
Délka studia 3 roky

Chemie a analýza potravin

Detail specializace

Potravinářské biotechnologie a aplikovaná mikrobiologie

Detail specializace

Fakulta humanitních studií Prezenční forma studia

Německý jazyk pro manažerskou praxiDetail programu

2. kolo do: 17. 8. 2025
Typ studia Bakalářský
Forma studia Prezenční
Udělovaný titul Bc.
Délka studia 3 roky

Fakulta technologická Kombinovaná forma studia

Materiály a technologie Detail programu

2. kolo do: 11. 9. 2025
Typ studia Bakalářský
Forma studia Kombinovaná
Udělovaný titul Bc.
Délka studia 3 roky

Biomateriály a kosmetika

Detail specializace

Polymerní materiály a technologie

Detail specializace

Ochrana životního prostředí

Detail specializace

Strojírenství a výrobní technologieDetail programu

2. kolo do: 11. 9. 2025
Typ studia Bakalářský
Forma studia Kombinovaná
Udělovaný titul Bc.
Délka studia 3 roky

Technologie a hodnocení potravin Detail programu

2. kolo do: 11. 9. 2025
Typ studia Bakalářský
Forma studia Kombinovaná
Udělovaný titul Bc.
Délka studia 3 roky

Chemie a analýza potravin

Detail specializace

Gastronomické technologie

Detail specializace

Potravinářské biotechnologie a aplikovaná mikrobiologie

Detail specializace